Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Trump, Barzani ile ayrı görüşecek : İşte görüşülecek maddeler

171

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomik Forum ‘da (WEF) yapacağı görüşmelerin detayını açıkladı. Trump Davos’ta bir kaç devlet başkanı ile bir araya gelmesi bekleniyor. Trump’ın görüşeceği liderler listesinde n Neçirvan Barzani’ de var.
2
Reuters’in haberine göre, Beyaz Saray Donald Trump’ın Davos programına ilişkin bilgileri yayınladı. Trump Dünya Ekonomik Forum görüşmeleri kapsamında Kürdistan Bölgesi Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya gelecek.

Zirve kapsamında Trump, Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, Pakistan lideri İmran Khan, İsviçre Başkanı Simonetta Sommaruga ve Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile ayrı ayır görüşme yapacağı bekleniyor.

Öte yandan zirveye katılan Cumhurbaşkanı Salih 22 Ocak saat 18’de konuşma yapması planlanıyor.

İsviçre’nin Davos kasabasında bu yıl 50’inci kez düzenlenecek olan ve 21-25 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek Dünya Ekonomik Forum (WEF) toplantılarına bu yıl dünyanın 100’ün üzerinde ülkesinden ekonomi, siyaset, iş dünyası, akademisyen ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinden oluşan 3 binin üzerinde kişi katılacak. Zirvede yapılacak 220 toplantı canlı olarak yayınlanacak.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş