Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Erdoğan ile Trump İdlib’teki gelişmeleri görüştü: İşte o detaylar

243

ÖZGÜR ÜLKE- İdlib’teki saldırının ardından Türkiye’nin başlattığı diplomasi trafiği hız kesmeden sürüyor. Sabah saatlerinde Rusya devlet başkanı Putin ile telefon görüşmesi sağlayan Erdoğan ardından NATO temsilcileriyle birer görüme gerçekleştirdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son olarak ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü. Erdoğan, görüşmede, Türkiye’nin İdlib’de Soçi Muhtırası ile belirlenen alanın Esad unsurlarından temizlenmesi kararlılığını teyit etti.

Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.

Görüşmede, ikili meselelerin yanı sıra İdlib’de yaşanan son gelişmeler başta olmak üzere bölgesel konular ele alındı.Erdoğan, görüşmede, Türkiye’nin İdlib’de Soçi Muhtırası ile belirlenen alanın Suriye Ordusuna bağlı unsurlarından temizlenmesi kararlılığını teyit etti.Erdoğan ve Trump, İdlib’de yaşanan büyük insanlık dramının önüne geçilmesi için ilave adımların vakit kaybetmeden atılması hususunda mutabık kaldı.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş