Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Galatasaray maçı öncesi Sivasspor’a iki şok birden!

105

ÖZGÜR ÜLKE- Liderlik yarışından kopmak istemeyen ve son haftalarda üst üste galibiyet alan Galatasaray bu hafta Sivas’a gidiyor.

Zorlu deplasman hazırlıkları sürerken, Sivas’tan Galatasaray için iyi, Galatasaray’ı ağırlayacak olan Sivasspor için ise kötü haber geldi.

Demir Grup Sivasspor’da sakatlığı bulunan takım kaptanı Ziya Erdal ve forvet Petar Skuletic´in sağlık durumu hakkında kulüp doktoru Burak Ayyıldız resmi internet sitesine açıklamada bulundu.

Gelecek hafta sahasında Galatasaray’ı konuk eden Sivasspor’da Ziya Erdal’ın üç hafta, Skuletic’in altı hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Sözcü’de yer alan habere göre, Sivasspor’dan konuyla ilgili yapılan açıklaması şöyle:

“Oyuncularımız Ziya Erdal ve Petar Skuletic önceki gün gerçekleştirdiğimiz antrenmanda sakatlandı.

Yapılan kontrollerde sol üst ön adalesinde ileri seviyeli yırtık tespit edilen Ziya Erdal’ın tedavisinin 3 hafta, sol diz iç yan bağında ileri seviyeli, aynı diz ön çapraz bağda hafif seviyeli yırtık tespit edilen Petar Skuletic’in ise tedavisinin 6 hafta sürmesi planlanmaktadır.

Sporcularımızın tedavilerine hemen başlanılmıştır.”

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş