Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Mazlum Kobane’den Barzani’ye teşekkür

1.394

ÖZGÜR ÜLKE- DSG Genel Komutanı Mazlum  Kobane, kişisel twetter hesabından Neçirvan Barzani’ye teşekkür etti. Kobane, açıklamasında Kuzey Suriye’deki koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında birçok eksiklik ve taleplerinin Erbil yönetimince karşılandığını söyledi.

 

Twitter hesabından bir açıklama yapan Kobane,, “Korona virüsünü tespit etmek için tıbbi test talebimize derhal ve cömertce yanıt veren Kürdistan Bölgesi Başkanı Kak Neçirvan Barzani’ye teşekkür ediyorum” dedi.Kobane, Kürdistan Bölgesi Başkanlığının salgınla mücadele çabalarına desteklemek adına daha fazla yardım çabası içinde olduğunu söyledi.

 

Kuzey Suriye’de iki haftaya yakındır sokağa çıkma yasağı uygulanmış  durumda. Halka her türlü gıda ve yaşam malzemesinin evlere dağıtıldığı bölgede, tedavi edilen hastaların kit teşhisleri de Şam veya Erbil’e gönderiliyor.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş