Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

WHO’dan son açıklama : Virüs nerde azalıyor nerede artıyor? r

192

ÖZGÜR ÜLKE-  Dünya Sağlık Örgütü’nden Koronavirüsün son durumuna ilişkin güncel bir açıklama geldi.Açıklamada Türkiye dahil birçok ülkede pozitif verilerin arttığı kaydedildi.Bazı yerlerde ise azalmanın olduğu gözlemlendi.

Türkiye dahil bazı ülkelerde artış var

Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölgesi Direktörü Hans Kluse virüsün Avrupa’daki durumuna ilişkin açıklama yaptı.Açıklamaya göre virüs Avrupa genelinde yayılmaya devam ediyor.Dr Kluse ,Almanya , İspanya,İtalya ve İsviçre’den pozitif verilerin geldiğini söyledi. Türkiye, Britanya,Belarus ve Rusya gibi ülkelerde de azalmanın olmadığını kaydeden Kluse ,vakaların artmaya devam ettiğini söyledi.

Diğer taraftan Avrupa ,ABD ile beraber virüs salgının etkili olduğu iki önemli bölge.Avrupa’da İtalya, Fransa ve İspanya’nin başını çektiği salgın karşısında bir çok ülkede sokağa çıkma yasakları uygulanmış durumda.Kuzey Avrupa ülkeleri ise henüz virüsün bulaşmadığı belirtildi.Almanyada ise vakaların çok olmasına rağmen can kayıpları beklenen rakamın aşağısında kalıyor.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş