Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

ARAŞTIRMA: Virüsün beklenmedik bir belirtisi daha ortaya çıktı

297

ÖZGÜR ÜLKE-  İspanya ve İtalya’da doktorlar yeni bir araştırma  yaptı.Araştırmada  virüsün yeni belirtilerinin olduğunu açıklandı.Uzmanlar bacaklardaki döküntünün yeni bir belirti olabileceğini savundu.

 

Koronavirüs ile ilgili teşhis ve tanı çalışmaları devam ediyor.Kendini sürekli dönüştüren virüsün tedavi çalışmaları da çeşitlilik kazanıyor. Son olarak virüsün yoğun olduğu İtalya ve İspanya’da doktorlar yeni bir araştırma yaptı.Araştırmada virüsün yeni belirtilerinin olduğu kaydedildi.Uzmanlara göre hastaneye yatırılan beş hastadan biri cilt problemi yaşıyor.Bu belirtiler gençler arasında daha sık görülüyor.

“Kızarıklıklar olabilir”

Duruma ilişkin açıklama yapan İspanyol Çocuk Doktorları Derneği, Koronavirüsün döküntülere neden olduğunu söyledi.Bu döküntülerin kızamık gibi hastalıklarda görülen döküntülere benzediği kaydedildi.Doktorlar,ayak baş parmaklarında da kızarıklıkların oluşabileceği söyledi.

Doktorlar bu tür belirtileri taşıyan kişilerin kendilerini izole etmeleri uyarısında bulundu.Ve sağlık kuruluşlarına başvurmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.Uzmanlardan özellikle hijyen konusunda daha dikkatli olunması tavsiyesi de geldi.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş