Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

İDDİA: Kim Jong-un öldü

230

ÖZGÜR ÜLKE- Hong Kong merkezli HKSTV televizyonu Kuzey Kore lideri Kim Jong-un öldüğünü iddia etti. Kim’in kız kardeşi Kim Yo Jong’un ise ülkenin başına geçeceği söylentisi şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı.

Hong Kong merkezli HKSTV televizyonu “güvenilir bir kaynağa” dayandırdığı haberinde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un öldüğünü iddia etti.

Japon dergisi “Shukan Gendai” ise Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ciddi bir operasyon geçirdiğini ve sonrasında komaya girdiğini iddia etti. Diğer basın organlarında da Çin’den bir grup doktorun, Kim Jong-un sağlık durumu için ülkeye geldiği kaydedildi.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un yerine geçecek isim ise şimdiden kulislerde konuşulmaya başlandı. Kulislerde Kim Jong Il’in en sevdiği çocuğu olan ve Kim Jong-un’un kız kardeşi olarak bilinen Kim Yo Jong’un ülkenin başına geleceği iddia edildi.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş