Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Afrin’de patlama: En az 40 kişi hayatını kaybetti ,onlarca yaralı

631

ÖZGÜR ÜLKE- Üç yıla yakın bir süredir ÖSO’nun denetiminde olan Kuzey Suriye’nin Afrin kent merkezinde bulunan Racu caddesinde bomba yüklü mazot tankerinin infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere en az 40 kişi hayatını kaybetti 43 kişi ise yaralandı.

Afrin kent merkezinde bomba yüklü tanker infilak etti. Patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 40’a  yaralıların sayısı ise 43’e yükseldi.

Patlama sonucu çıkan yangın, tankere yakın olan araçların tamamen yanmasına neden oldu. Araçlarında mahsur kalan bazı sivillerin yanarak hayatını kaybettiği açıklandı. Olayın ardından olay yerine sivil savunma ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken çevredeki mağazalar ve arabaların büyük hasar gördüğü açıklandı.Yaralılar afrin merkezindeki hastanelere kaldırılırken olay yerine giden itfaiye ekipleri ile sağlık personeli çalışmalarını sürdürüyor.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş