Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Beşiktaşlı futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı:İşte o isim

124

ÖZGÜR ÜLKE- Beşiktaş’ta bir futbolcu ve bir kulüp çalışanında yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Beşiktaş Kulübü Sağlık Ekibi Danışmanı Dr. Tekin Kerem Ülkü, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, “8 Mayıs Cuma günü, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Kovid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde, bir futbolcumuz ile bir çalışanımızda pozitif Kovid-19 test sonucu tespit edilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Ülkü, testi pozitif sonuçlanan futbolcu ile çalışanın takip ve tedavi sürecine, ilgili prosedürler doğrultusunda derhal başlandığını belirtti.

Tyler Boyd’un test sonucu pozitif

Fanatik’te yer alan habere göre, 1 aylık aranın ardından 20 Nisan’da sahaya inen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, test sonuçlarının açıklanmasıyla yıkıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Siyah Beyazlı ekip, futbolcunun ismini ise vermedi.

Kulübe yakın kaynaklara corona virüse yakalanan futbolcu, Tyler Boyd. Beşiktaş Kulübü’nün kısa süre içerisinde bir açıklama daha yapması bekleniyor.

Tesisler kapatıldı!

20 Nisan’da sahaya inen Beşiktaş, bu son dakika gelişmesinin ardından bireysel antrenmanları iptal etti ve tesisleri kapatma kararı aldı. Antrenman öncesinde tesislerde futbolculara ve teknik heyete kontrollerin yapıldığı öğrenilirken, sosyal mesafe korunarak idmanlara devam ediliyordu. Siyah-Beyazlı ekip, teknik direktör Sergen Yalçın’ın belirlediği listelerle gruplar halinde antrenmanlarına devam ediyordu.

 

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş