Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Amedspor’da krize bir türlü çare bulunamıyor

Amedspor’da maddi sorunlara bir çözüm bulunamaması durumunda futbolcuların 18 Temmuz'da başlayacağı açıklanan ligler için hazırlıklara katılmayacağı iddia edildi.

354

Amedspor’da bir yandan takımın küme düşme potasında olması, diğer yandan maddi sorunlar ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) süreciyle ilgili yaşanan sıkıntılara çözüm bulunmaması üzerine 12 Haziran’da kongre kararı alındı.

Türkiye Futbol Federasyonu daha önce liglerin Haziran’ın ikinci haftasında başlayacağını açıklamış ancak tüm takımlar idmanlara başlamasına rağmen Amedspor’da futbolcular alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle kente dönmeyi kabul etmemişti.

Amedspor’da maddi sorunlara çözüm bulunamaması durumda futbolcuların 18 Temmuz’da başlayacağı açıklanan ligler için de hazırlıklara katılmayacağı konuşuluyor.

Bugüne kadar kulübe en büyük maddi desteği sağlayan taraf olarak bilinen Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının (DTSO) Covid-19 sürecinde iş dünyasının yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle artık kulübe kaynak sağlayamayacağını ilan etmesi de camiada umutsuzluğa neden oluyor.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş