Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Akşener’den Başak Demirtaş’a destek: Kirli ellerinizi kadınlarımızdan çekin

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin TMM Grup Toplantısı'nda, cinsiyetçi saldırının hedefi haline gelen Başak Demirtaş'a destek çıktı ve, "Kurallara uyalım ki sağlık ordumuzun işini kolaylaştıralım.

821

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin TMM Grup Toplantısı’nda, cinsiyetçi saldırının hedefi haline gelen Başak Demirtaş’a destek çıktı ve, “Kurallara uyalım ki sağlık ordumuzun işini kolaylaştıralım. Başak Demirtaş’a saldırı ne ilk ne de son olacaktır. Benzeri çirkin saldırıları yaşamış bir kadın olarak umarım ki son olur ama bu bir zihniyet meselesi” ifadelerini kullandı.

Başak Demirtaş’a yönelik cinsiyetçi saldırıya tepki gösteren Akşener, “Buradan bir kez daha sesleniyorum yeter. Çirkin ellerinizi kadınların üzerinden çekin artık” diye seslendi.

“Geçtiğimiz hafta bu kirli zihniyetin ifşa oluşuna şahit olduk. Binlerce trol hesap kapatıldı. Türkiye uluslararası toplumda rezil edildi” yorumunu yapan Akşener, rejim adına ücret karşılığı faaliyet gösteren trol yapılanmasıyla ilgili, “Bizi yönetenler bu konuda net bir tavır almadıkları sürece bu çürümüşlük devam edecektir. Onun için sayın Erdoğan başta olmak üzere Türkiye’yi yönetenleri bu konuda tutum almaya davet ediyorum” çağrısında bulundu.

Akşener şu ifadeleri kullandı:

“Nedir bu trol ordusu; Birinci görevleri Sayın Erdoğan’ı övmek, ikinci görevleri bize sövmek. Türkiye parayla kendini alkışlatan bir yönetimi hak etmiyor. Türk milleti böylesine çapsız bir siyaseti hak etmiyor.”

Haberin kaynağına buradan ulaşabilirsiniz

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş