Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Jandarma kılığında eve girdiler 200 bin TL değerindeki altınları çalıp kaçtılar

20

Ordu’da ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. İddiaya göre  Akkuş ilçesinde  tek tip kıyafetli, silahlı ve kar maskeli 6 kişi, kapıda ‘Açın, jandarma’ diyerek zorla girdikleri evdeki  200 bin TL değerinde altın ve parasını çaldı.Altınları çalınan çift,tek birikiminin bu olduğunu söyledi.

t 24’ün haberine göre ilginç olay,  Çamoluk Mahallesi Çamçukur Sokak’ta önceki gün meydana geldi. Ramazan- Nuriye Demir çiftinin oturduğu eve sabaha karşı gelen, tek tip kıyafetli, silahlı ve kar maskeli 6 kişi, ‘Açın, jandarma’ diyerek zorla içeri girdi. Çifti etkisiz hale getiren 6 kişi, toplam 200 bin TL değerindeki 5 bilezik, 10 çeyrek altın ve bir miktar parayı çaldı. Zor anlar yaşayan çift çalınan altınların tek birikimlerinin olduğunu dile getirdi.

Öte yandan şikayet üzerine harekete geçen ekipler, şüphelilerin kimliklerini tespit edip, yakalamak için çalışma başlattı.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş