Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Kürt şifacı: Yol verin Koronavirüsü 2 ayda bitireyim

1.685

ÖZGÜR ÜLKE- Dünya genelinde virüs tehlikesi artarak devam ediyor. Kendi yöntemleriyle şifa dağıttığını öne süren Mele Ali Kelek, Çin’de ortaya çıkan ve dünyayı tehdit eden Koronavirüsüne (Kovid-19) yakalanan hastaları kendi yöntemleri ile iyileşitirebileceğini ileri sürdü.

Bir tv programında Hiwa Cemal’e konuk olan Mele Ali Kelek, İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in “Yüce Allah yarattığı her bir hastalık için mutlaka şifasını yada devasını yaratmıştır” sözlerini hatırlattı.

Mele Ali Kelek, “Ben size söz veriyorum; Korona hastaları için de beş ilacım var. Siz Çin’in Erbil Başkonsolosluğu’na iletin. Koronayı iki ayda bitirecek bir Kürt vatansaşımız var deyin. İki ayda Koronayı bitirmezse olacaklardan o sorumludur. Sizden de hiçbir şey talep etmiyor deyin” ifadelerini kullandı.

Kovid-19 için de deve idrarı önerdiğini belirten Mele Ali Kelek, “Günde beş saat Kur’an dinlesinler, bir kaşık siyah bereket tohumu yağı, bir bardak deve idrarı ve iki bardak süt ile karıştırıp içsinler. Zeytin yağı ile vücutlarını sıvasınlar, hiçbir hayvanın etini yemesinler. Üç kaşık zeytin yağı ile üç kaşık katan yağını karıştırıp içsinler. Iki ay boyunca düzenli tahlilleri yapılsın. O virus bitmezse ben bundan sorumluyumdur. Bundan başka benden ne istiyorlar” dedi.

 

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş