Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Aydın Doğan medyaya geri döneceği iddiasına yanıt verdi

32

ÖZGÜR ÜLKE- İktidara yakın medya tarafından hedef gösterildikten sonra Aydın Doğan iki yıl önce Doğan Medya grubunu, Demirören Grubuna satmıştı. Aydın Doğan’ın medyaya tekrardan geri döneceği iddialarının tekrardan gündeme gelmesiyle Doğan Holding Kurumsal İletişim Başkanlığı tarafından iddialara yanıt verildi.

Aydın Doğan’ın dijital medya kuracağı ve Fikret Bila ve Erdoğan Aktaş ile çalışacağı iddia edilmişti. Doğan Grubuyazılı açıklamayla “Grubun planları arasında medyaya geri dönmek kesinlikle yer almamaktadır” denildi.

Başkanlık, “Doğan Grubu, 2018 yılında almış olduğu karar ile medya sektöründen büyük ölçüde çıkmıştır. Medyaya geri dönmek, Grubun planları arasında kesinlikle yer almamaktadır. Haberde iddia edildiği gibi Aydın Doğan’ın veya Doğan Grubu’nun dijital veya geleneksel medya alanında yatırım planı veya düşüncesi bulunmamaktadır. Doğan Grubu bugün 60’ıncı yılını geride bırakan, köklü geçmişe sahip enerji, akaryakıt perakendesi, sanayi, otomotiv, finans, internet-eğlence gibi birçok alanda faaliyet gösteren Türkiye’nin en değerli yatırım holdinglerinden biridir. 60 yıldır olduğu gibi hem mevcut işleriyle, hem yeni yatırım alanlarıyla Türkiye’ye ve Türk ekonomisine değer katmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş