Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Dünya Sağlık Örgütü’den Türkiye için flaş uyarı

232

ÖZGÜR ÜLKE- Dünya Sağlık Örgütünden Türkiye için uyarı geldi. WHO sözcüsü Dr.Harris salgının Avrupa’da düşmeye başlarken Türkiye’de arttığını ve bunun kaygı verici olduğunu söyledi.

WHO Sözcüsü Dr. Margaret Harris, dünyadaki Koronavirüs salgınına ilişkin bir dizi açıklamada bulundu. Harris, vakaların yüzde doksanının Avrupa ve ABD’de görüldüğünü söyledi. Türkiye için de uyarıların yer aldığı açıklamada Türkiye’nin  durumu kaygı verici olarak nitelendi.Açıklamada vakaların Türkiye ve ingiltere’de hızla arttığı uyarısında bulunuldu.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Sözcüsü Dr. Margaret Harris, Cenevre’de gerçekleştirdiği basın toplantısında koronavirüse (Kovid-19) dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’de artan koronavirüs vaka sayılarına dikkati çeken Harris, “Kovid-19’a dair yeni vaka sayıları İtalya ve İspanya dahil Avrupa’nın bazı yerlerinde düşüş gösterirken, Britanya ve Türkiye’de salgın hala artıyor” dedi.

Öte yandan aşı konusunda yeni bir bilgi paylaşan Dr. Harris, “Aşıyı 12 aydan daha önce görmeyi beklememeliyiz” ifadesini kullandıkatan sonra salgının dip noktasının da henüz saptanmadığını söyledi.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş