Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

AKP’li Vekil Kumar Masasında Yeni Akit’e Yakalandı! Muhabiri Odaya Kilitleyip Darp Ettiler!

384

Yeni Akit, haberi böyle duyurdu: “Yeniakit.com.tr muhabirlerine kumar masasında yakalanan AK Parti milletvekili Hakkı Köylü’den çirkin saldırı!”

Bir devlet kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi’ni adeta kumarhaneye çevirdiği iddia edilen ‘Ahmet Davutoğlu yanlısı’ AKP Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraberindeki bir grup bürokrat kumar masasında yakalandı. Kumar oynayan AKP’li grup yandaş gazete Yeni Akit’in muhabirleri tarafından yakalanıp bir de haber olunca taraflar arasında kavga kızıştı. Yeni Akit muhabirleri, kumar oynarken yakalanan AKP’li grubun kendilerine saldırdığını iddia etti.

Muhabirler Mehmet Özmen ve Taha Emre Özdemir, Kastamonu’da Öğretmenevi’nde kumar oynarken görüntüledikleri AKP Kastamonu milletvekili Hakkı Köylü ile beraberindeki AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, korumalar ve bir grup bürokratın saldırısına uğradıklarını iddia etti.

Hakkı Köylü ve korumaları muhabirimizi odaya kilitleyip darp etti
İddiaya göre kumar oynama görüntülerini kaydeden muhabir Mehmet Özmen, bir odaya kilitlenerek 6-7 kişi tarafından darp edildi. Saldırganların arasında bizzat AKP’li Hakkı Köylü de vardı.

“Sen benim haberimi nasıl yaparsın lan!”
Ağır küfürler ve hakaretler eşliğinde bizzat Özmen’e yumruklarla vurarak saldıran Hakkı Köylü, “Sen benim hakkımda nasıl haber yaparsın lan” diyerek bağırdı.

Görüntüleri silmek için telefonu gasp ettiler
Saldıranlardan bir kısmı ise, muhabir Taha Emre Özdemir’i kumar oynanan odadan dışarı çıkararak görüntü aldığı telefonunu gasp etti. Saldırganların gasbettikleri cep telefonundan görüntüleri silmeye çalıştıkları iddia edilirken, cep telefonunun halen saldırganlarda olduğu bildirildi.

Öğretmenevini özel kumarhaneye çevirmişler
Bir kamu kurumu olan Kastamonu Öğretmenevi’ndeki lokalin, saat 22:00’da kapanması gerekirken AKP milletvekili Hakkı Köylü, AKP Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve beraber kumar oynadıkları bürokratlar ve vekilin yakın arkadaşları için her cumartesi günü özel kumar odası haline getirildiği ise iddilar arasında.

Öte yandan Hakkı Köylü’nün Kıbrıs’ta yüklü miktarda kumar borcuna saplandığı da gazete tarafından öne sürüldü.

Darp raporu aldılar
Saldırıya uğrayan muhabirler, hastaneden darp raporu aldıktan sonra Kastomonu İl Emniyeti’ne götürüldü.

Banner X Paragraph 468×60
AKP’liler ve yandaş basın arasındaki bu kavganın sebebi ‘Ahmet Davutoğlu’ mu?
Hakkı Köylü, Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlık yaptığı dönemde, Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine bazı anlatımları için şahit olarak gösterilmiş ve adı yolsuzluğa karışan bakanlar için “Yüce Divan’a gidilmeli” ifadelerini söylediği iddia edilmişti.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş