Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Eşinin intihar ettiğini gören şahıs da yaşamına son verdi

1.133

Antep’te, bir karı koca evlerinde ölü bulundu. Ölü bulunan karı kocanın, intihar ederek yaşamlarına son verdikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şehitkamil ilçesi kırsal Sam Mahallesi’nde meydana geldi.  İddiaya göre, Hakan Sözlü (32) ile eşi Emine Bozdoğan, gün içinde bilinmeyen bir nedenden tartıştı.

Tartışmanın ardından evden ayrılan Hakan Sözlü, saatler sonra evine döndüğünde eşinin ilaç içerek yaşamına son verdiğini öğrendi.

Bunun üzerine dayanamayan Sözlü, evde bulunan tabanca ile kafasına ateş ederek intihar etti.

Olayın ardından silah seslerini duyarak eve koşan mahalleli, karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi. Karı kocayı evde ölü bulan mahalleli, durumu sağlık, polis ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, karı kocanın cansız bedenini Antep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı. İntihar ederek yaşamlarına son veren karı kocanın bir de kız çocuklarının bulunduğu öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Birlikte toprağa verildi

Tır şoförü olarak çalışan Hakan Sözlü ile eşi Emine Bozdoğan’ın cenazesi otopsi için getirildikleri Gaziantep Adli Tıp Kurumundan aileleri tarafından alındı.

Emine Bozdoğan’ın yakınları cenaze teslim edildiği sırada sinir krizleri geçirdi.

Sözlü ve Bozdoğan’ın cenazesi Şehitkamil ilçesine bağlı Sam Mahallesi’nde bulunan aile kabristanlığında defnedildi.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş