Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Mekke’de Kürt hacılara bir Türk grubu saldırı girişiminde bulundu

Mekke’de İslamın şartlarından “Hacca gitmek” görevini yerine getirmek isteyen Kürtlere, Türk bir grup saldırı girişiminde bulundu.

316

Yerel kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, Kürdistan bayrağı ile dolaşan Kürt hacılara, bir grup Türk saldırı girişiminde bulundu. Saldırıya karşılık veren Kürtler, durumların iyi olduğunu her hangi bir yaralanmanın yaşanmadığını ve saldırı girişiminde bulunan Türk grubunun emellerine ulaşmadıklarını söyledi.

Bilindiği gibi Mekke’de dini ibadetlerni yerine getirmek için milyonlarca Müslüman bölgeye akın ederler. Kalabalıktan dolayı her millet birbirlerini daha iyi takip  etmesi için kendilerini temsil eden bayrağı yüksekte tutarak taşır. Böylelikle farkında olmadan gruplardan ayrılanlar kolaylıkla birbirlerini bulabilirler.

Her millet gibi Kürtler de Kürdistan bayrağı ile ibadetlerini yereni getirir. Fakat Kürtlerin bayrağını hazmedemeyen bir grup Türk saldırı girişiminde bulundu. Saldırı Kürtler tarafından boşa çıkartılarak Kürtdistan bayrağı ile dolaşmaya devam edildi. Olay hakkında konuşan Kürt hacılar, hiç bir yaralının olmadığını saldırgan gruba iyi bir ders verdiklerini ve kimsenin Kürdistan bayrağını indirmeye gücünün yetemeyeceğini aktardılar.

NTW NEWS

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş