Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye PKK yanıtı: Özlem içerisindesiniz

710

HDP’nin kongresi sonrası siyasette yeniden Öcalan tartışması yaşandı. Davutoğlu, bu çerçevede kendini eleştiren Bahçeli’ye yanıt verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, “Serok Ahmet’in PKK özlemi, Babacan’ın HDP sevdası, Kılıçdaroğlu’nun bölücülük merakı siyasette üçüncü bir blok arayışı değil düpedüz vatana ihanettir” sözlerine, “PKK’ya özlem, 23 Haziran seçimleri öncesi İmralı’dan gelen mektuba sessiz kalınarak gösterildi” diye yanıt verdi.

Davutoğlu ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Vahdettin İnce’nin HDP’nin 4. Olağan Kongre’sine katılmasına ilişkin Bahçeli’den gelen sert tepkiye de yanıt verdi. Danışma meclisi toplantısında tüm partilerin genel başkanvekillerinin bir araya gelerek söz alıp konuştuğunu hatırlatan Daavutoğlu, “Bu yadırganmıyorsa bir davete icabet etmek neden yadırgansın?” diye sordu. Davutoğlu devamında, “Terörle çizgisi olmadıkça hiçbir partiyle bu alanda iş birliği yapmayız ama her yasal zeminde bulunur, herkesi dinler, nezaket kuralları içerisinde herkesle konuşuruz. Bu zor günler herkesin herkesle konuşma günleri” sözlerini kaydetti.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş