Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

MHP’den Kürdistan Bölgesi’ne maske yardımı yapan Kızılay’a tepki

579

ÖZGÜR ÜLKE- MHP Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan, Erbil ve Endonezyay’ya maske yardımından bulunan Türk Kızılayı’na tepki göstererek, “Artık anlamakta zorlanıyoruz. Sen kimin Kızılayısın?” dedi.

Türk Kızılay, Kürdistan Bölgesi’nde yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında önceki gün Erbil Valiliğine, 30 bin maske ve 475 koli gıda yardımında bulundu.

Türkiye’nin Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay ve Türk Kızılay Irak Delegasyonu Başkanı Murat Özgüven, Erbil Valisi Fersed Sofi’yi makamında ziyaret ederek, Türkiye’den gelen maskeleri teslim etti.

Öte yandan önceki gün Türk Kızılayı’nın resmi sosyal medya hesaplarından Endonezya’da bir caminin dezenfekte çalışmalarının yapıldığı duyuruldu. Kızılay mesajında, “Covid-19 ile mücadele kapsamında Endonezya Kızılhaçı tarafından yapılan talep neticesinde Raodha camisinin ilaçlaması ve temizliğini Endonezya’daki ekiplerimiz ile yaptık” denildi.

MHP Iğdır eski Milletvekili Sinan Oğan, sosyal medya üzerinden Kızılay’ın Erbil ve Endonezya’ya yardımlarına tepki gösterdi.

Oğan Erbil ile ilgili Anadolu Ajansında yer alan haberi paylaşarak, “Artık anlamakta zorlanıyoruz. Sen kimin Kızılayısın?” diye de sordu.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş