Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

AKP’li başkan partisinden istifa etti

497

ÖZGÜR ÜLKE – Mardin’de AKP yöneticileri arasındaki çalkantılı süreç devam ediyor. Edinilen bilgiye göre yıllardır AKP Artuklu Kadın Kolları Başkanılığı görevini yürüten Gülbahar Mavidemir, partisinden istifa etti.AKP’li siyasetçinin istifa gerekçesi ise bilinmiyor .

İstifasına dair açıklama yapan Mavidemir, Artuklu İlçe Başkanı Serdal Bağış ve ilçe yöneticilerine sert suçlamalarda bulundu. Suçlamaların neye dair olduğunun detaylarını vermekten kaçınan Kadın Kolları Başkanı olarak Mavidemir, “Çok zor şartlarda çok iyi işler başlıyor. Ancak Artuklu İlçe Başkanımızın, Kadın Kollarına olan küçümseyici, hor gören, sert tavrı; Kadın Kolları’nın teşkilatı bir kolu olduğunu kabullenmeyip her zaman bizi saf dışı bırakmasına sebep oldu. Yönetim Kurulu’nu inceleyecek şekilde hakarete varacak nitelikteki tutumu her zaman beni rahatsız etti.” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş