Van Haber
Özgün ve tarafsız haberin adresi

Avustralya: Coronavirüs için tedavi bulundu

546

ÖZGÜR ÜLKE-Koronavirüs tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. ABD ve Çin’li uzmanların aşı üzerine çalışmaları sürüyorken bugün Avusturalya’lı  yetkililerden sürpriz bir açıklama geldi. Birkaç araştırmacının, yeni tip coronavirüs  için bir tedavi bulunduğunu, ay sonuna kadar ilacın piyasaya sürüleceği açıklandı.

Queensland Üniversitesi Klinik Araştırmalar Direktörü Prof. Dr. David Paterson, farklı hastalıkların tedavisinde kullanılan iki ilacın, test tüplerindeki virüsü yok ettiğini gözlemlediklerini söyledi.Prof. Dr. David Paterson, coronavirüs taşıyan hastalarda denenen ilaçlardan birinin “virüsü tamamen ortadan kaldırdığını” ve enfeksiyondan tamamen iyileştiğini kaydetti.

 

Söz konusu ilaçların uzun süredir kullanıldığı ve  biri AIDS tedavisinde diğeri ise “chloroquine” adı verilen ve sıtma tedavisinde kullanılan bir ilaç.

DİĞER HABERLER
maksibet giriş maksibet film hd izle film izle film hd izle şutbet giriş şutbet oslobet giriş oslobet betmoris giriş betmoris elexusbet giriş favorislot elexusbet giriş